Meny juletid 2023
FORRETTER
Gravet laks med sennepssaus. Kr. 145.-
Allergen: fisk, sennep, (gluten av hvete, bygg og rug i brødet)
Tempura scampi og tempura grønnsaker med sweet chili saus.
Nydelig som snacks. Kr. 139.-
Allergen: skalldyr, gluten av hvete, egg.
_____________________________________________________________________________________________________________
HOVEDRETTER
Juletallerken med tilbehør. Kr. 309.-
Allergen: gluten av hvete, melk, sennep, selleri
Braisert lammeskank med potetmos, rotgrønnsaker og
tomatisert saus. Kr. 319.-
Allergen: selleri, sulfitt, melk
Pinnekjøtt med vossakorv og rotmos. Kr. 379.-
Allergen: melk
Ovnsbakt laks med hjemmelaget potetmos, romesco og grønnsaker Kr. 279.-
Allergen: melk
Entrecôte av kalv (kalvekam) stekt som biff med grønnsaker og
soppsaus. Kr. 335.-
Allergen: selleri, melk, sulfitt
_____________________________________________________________________________________________________________
DESSERT
Hjemmelaget karamellpudding med krem. Kr. 99.-
Allergen: egg, melk
Riskrem med frisk jordbærsaus. Kr. 99.-
Allergen: melk
Våre egne hermetiserte Victoria plommer med krem. Kr. 99.-
Allergen: melk
Hjemmelaget krokanisparfait med kryddermarinerte bær. Kr. 135.-
Allergen: melk, mandel og egg