
Meny juletid 2019
FORRETTER
Gravet laks med sennepssaus. Kr. 89.-
Allergen: fisk, sennep, (gluten av hvete, bygg og rug i brødet)
Raket ørret fra Valdres med rømme, rødløk og flatbrød. Kr. 109.-
Allergen: fisk, melk, gluten av hvete, rug og bygg
_____________________________________________________________________________________________________________
HOVEDRETTER
Juletallerken med tilbehør. Kr. 259.-
Allergen: gluten av hvete, melk, sennep, selleri
Pinnekjøtt med vossakorv og rotmos. Kr. 299.-
Allergen: melk
Braisert lammeskank med potetmos, rotgrønnsaker og tomatisert saus.Kr. 269.-
Allergen: selleri, sulfitt, melk
Indrefilet av okse med kremet soppsaus og grønnsaker. Kr. 295.-
Allergen: selleri, melk, sulfitt
_____________________________________________________________________________________________________________
DESSERT
Hjemmelaget karamellpudding. Kr. 75.-
Allergen: egg, melk
Riskrem med frisk jordbærsaus. Kr. 75.-
Allergen: melk
Multefraglité, (mandelbunner med multekrem). Kr. 99.-
Allergen: egg, melk, mandel
Hermetiserte Victoria plommer med krem. Kr. 75.-
Allergen: melk
Sjokoladefondant med is og bærsaus. Kr. 109.-
Allergen: melk, gluten av hvete og egg
3 søte små hjemmelagde. Kr. 49.-