top of page
IMG_8423_edited.jpg

NY DRIVER SØKES TIL GAMLE EIDSFOS KRO

(scroll nedover for mer informasjon)

DSC09699.JPG

Gamle Eidsfos kro er en historisk perle med en helt unik atmosfære. Den ligger vakkert til ved Eikeren og er omgitt av vakker natur samt historiske bygninger.

439866830_851084003704565_7183501755766373576_n.jpg

Med høysesong på sommerhalvåret og mange turister, er det godt at uteområde har plass til over 75 gjester, tilsvarende plasser er det også innendørs

Ønsker du å drive egen serveringsbedrift i det historiske miljøet på Eidsfoss?

Det er med tungt hjerte at vi ser etter ny driver til Gamle Eidsfos Kro. Med en koselig atmosfære og god mat har kroa etablert seg som et populært stoppested for både faste gjester og tilreisende. I tillegg til krodrift arrangerer Gamle Eidsfos kro også ulike selskaper og aftener.

 

Som ny driver av Gamle Eidsfos kro vil man få muligheten til å ta over en veldrevet virksomhet med et solid omdømme. Med en etablert kundebase og en flott beliggenhet er det gode muligheter for å videreføre suksessen. Kroa er i dag et godt levebrød for den eller de som ikke er redd for å ta i et tak og er glad i bransjen.

Vi har lang erfaring med å arrangere selskaper som dåp, bursdager, konfirmasjoner og begravelser

IMG_8332 2.JPEG
familiejulebord 716kb.jpg
familiejulebord 716kb.jpg

Hvert år har vi faste arrangementer som julebord, lutefisk, pizzabuffet og afternoon tea

Siste helgen i juni arrangeres Eidsfossfestivalen, hvor kroa arrangerer blueslunsj lørdag

DSC09687.JPG

Vi ønsker å videreføre erfaringer

Gjennom 30 år som driver er det blitt gjort opp mange erfaringer om hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Kroa er kjent for god og veltilberedt mat, noe som er helt avgjørende for lønnsom drift. Vi ser også at det kan være positivt å være to som er gode til å samarbeide. Mange som mener noe om kroa, ønsker at den skal fortsette omtrent som før.

Kroa drives gjennom året, hvor vi i høysesongen har åpent hver dag fra 1.mai til 1.oktober. Vinterstid har vi redusert åpningstid, men med unntak av tre uker i forbindelse med jul og nyttår, har vi åpent hver helg. I vintersesong øker vi aktivitet ved å arrangere ulike tema-aftener som lutefisk, pizzabuffet med quiz og afternoon tea. I tillegg holder vi åpent de fleste dager i julebordsperioden og stiller oss disponible for selskaper utenfor faste åpningstider. 

DSC02299.jpg

Det historiske miljøet gir et særpreg, da kroa befinner seg i verneverdige arbeiderboliger disponert av stiftelsen Gamle Eidsfoss

IMG_8434_edited.png

Her er det fullt utstyrt kjøkken med oppvask og anretning

Er dette noe for deg?

Har du kvalifikasjoner og muligheter for finansiering til å overta driften, er dette kanskje noe for deg / dere. Verdianslag utført av advokatfirmaet Gusland Larvik i 2024, anslår at verdien på driften ligger mellom 1,7 og 2 mnok inkludert nødvendig inventar og driftsmidler. Vi ber derfor kun om seriøse bud. Overtakelse er mulig så fort det praktiske er på plass.

Ta kontakt med Beate Vagnild Bettum, tlf: 901 33 371 eller e-post b-bet@online.no

IMG_1446.JPG
IMG_0077.JPG
MARINERT SCAMPI .jpg
IMG_1577.JPG
SJOKOLADEMOUSSE MELLOMSTOR.JPG
bottom of page